Gå til hovedinnhold

SmileDesign

SmileDesign handler om at du kan tilby dine pasienter muligheten til få et smil de vil trives med gjennom visualisering. Vi hjelper deg.

banner-tannlab-(1).jpg

SMILEDESIGN

SmileDesign handler om å kunne tilby pasienter muligheten til et smil de vil trives med.
Kanskje smilet de har drømt om, som kler dem. Gjennom dialog og visualisering, og med hjelp av digitale verktøy, planlegger vi, sammen med din pasient. For noen handler det om et hvitere smil, for noen å kanskje rette opp to lateraler. For andre kan det være å gjenskape det som engang var, med fasetter og onlays.

SPØR OSS OM SMILEDESIGN

SmileDesign handler om å kunne tilby pasienter muligheten til et smil de vil trives med. Kanskje smilet de har drømt om, som kler dem.

smiledesign-1200x628.jpg

Å skape et visuelt smil

Det viktigste for pasienten er å få visualisert hvordan det ferdige resultatet blir, rett og slett å kunne se resultatet, før de bestemmer seg.

Derfor er digital planlegging og digital fremstilling det perfekte verktøy for å hjelpe pasienter å forstå effekten av behandlingen

Vi i Tannlab hjelper deg og gir deg veiledning hele veien. Vi har lang erfaring med verktøy som 3Shape SmileDesign, Bellurs 3D og SmileDesign by Planmeca (Romexis Smile Design)

KOM I GANG MED DIGITALE AVTRYKK

SPØR OSS OM SMILEDESIGN

Som bestillingsskjema bruker vi OPUS ordreseddel eller Tannlab Connect