Gå til hovedinnhold

Kvalitet

Andelen digitale avtrykk øker og vi hjelper stadig flere med overgangen fra konvensjonelle til digitale avtrykk.

esker.jpg

KVALITET I ALLE LEDD

17.jpg

Kvalitetsledelse og Kvalitetssikring

Tannlab etterstreber høy kvalitet i alle ledd i fremstillingsprosessen og presise leveranser. Dette oppnås gjennom systematisk måling på oppnådd kvalitet og kundetilfredshet.

Tannlab har vært et foregangs laboratorium innen arbeid med kvalitetsledelse og kvalitetssikring. Laboratoriet ble utvalgt som pilotlaboratorium ved NIOMs satsning på utvikling av kvalitetssystemer i 1995. Som et resultat av dette ble laboratoriet i 1997 sertifisert i henhold til ISO 9002 som det første tanntekniske laboratorium i Norden.

SE HVA VI KAN TILBY

Alle arbeidene tilfredsstiller kravene i direktiv 93/42/EEC, vedlegg 1. Med hvert arbeid følger en lovpålagt samsvarserklæring som inneholder informasjon bl.a. om produkt og materialer.

24.jpg

Forutsigbarhet og leveransepresisjon

Leveransepresisjon er en viktig del av vår totale resultat. Tannlab har gode samarbeidspartnere innen logistikk som sikrer forutsigbare forsendelser Vi jobber samtidig aktivt med å forbedre og søke nye muligheter for mer effektiv og presis logistikk. Vi har jevnlig oppfølging med våre distribusjonspartnere og gjør vårt ytterste for at arbeidet skal komme til avtalt tid.

Aktiv bruk av elektronisk samhandlingsløsning og digitale avtrykk vil redusere leveringstid ytterligere.

DIGITAL ARBEIDSFLYT

BE OM PRISLISTE

Du er velkommen til å kontakte oss på
Tlf 23 33 38 38 / post@tannlab.no

KONTAKTSKJEMA