Gå til hovedinnhold

Usynlig tannregulering

Stadig flere etterspør usynlig tannregulering. Vi kan tilby Clear Aligners som et alternativ til tradisjonell regulering. Se hvordan.

Clear-aligners---usynlig-regulering.jpg

USYNLIG REGULERING

Det er en økende trend at mange pasienter ønsker å korrigere tannsettet, mens de færreste ønsker synlig regulering. Hos oss i Tannlab kan vi tilby behandlingsforslag og produksjon av clear aligners som et alternativ til tradisjonell regulering.

Clear Aligners i form av transparente avtakbare skinner er en enkel måte å behandle okklusale utfordringer på. Usynlig regulering er en ettertraktet kjeveortopedisk behandlingsløsning til en fleksibel pris. For pasienten er de knapt merkbare og resultatene gode.

Usynlig-regulering-bitt.jpg

KOM I GANG MED USYNLIG REGULERING

1. Avtrykk

Behandlingen starter med at du som tannlege sender oss din pasients konvensjonelle eller digitale avtrykk og eventuell nødvendig informasjon knyttet til behandlingen

2. Behandlingsforslag

Basert på innsendt informasjon utarbeider vi et 3D animert behandlingsforslag for deg, som viser pasientens før-og etter bilder. I tillegg sender vi en fremdriftsplan for hvordan bittet og tennene vil forflytte seg steg for steg i prosessen

3. Godkjenning

Når behandlingsforslaget er godkjent av både pasient og tannlege begynner vi på Tannlab produksjon av skinnene i tråd med forslaget

4. Etter behandling

Etter endt behandling med usynlig regulering anbefaler vi at pasienten fortsetter å bruke en retainer skinne eller en streng på baksiden av tennene for å hindre uønsket bevegelse i tannsettet.

Usynlig-regulering.png

Skinnene som benyttes

Hver skinne er laget individuelt i forhold til pasientens tannsett. Antall skinner vil variere fra pasient til pasient avhengig av bitt og tannstillingsfeil som skal justeres.

Biokompatible materialer

Skinnene er gjennomsiktige, og er laget av holdbare biokompatible materialer produsert lokalt hos oss på Tannlab. Skinnene forflytter tennene gradvis hvor hver skinne brukes av pasienten i 2 uker og minst 22 timer i døgnet.

SPØR OSS OM USYNLIG REGULERING

Som bestillingsskjema bruker vi OPUS ordreseddel eller Tannlab Connect