Gå til hovedinnhold

Om Tannlab

TANNLAB er et av landets største og mest innovative tanntekniske laboratorier.

tannlab-skinner-hjerte.jpg

OM TANNLAB

Linje-2.png

Tannlab ble etablert i 1984 og er et av landets ledende og mest innovative tanntekniske laboratorier. Tannlab er også agent for Sunrise Dental Laboratory Ltd, Hong Kong, og har lang erfaring og spisskompetanse innen formidling av tanntekniske produkter siden 2005.

Tannlab er en del av Plandent - et unikt dentalt miljø som tilbyr tannlegen ett sted å henvende seg. Plandent er ledende på utstyr og programvare til digitale avtrykk. Det vil si at vi som gruppe kan hjelpe dere i hele prosessen, uavhengig om det gjelder utstyr, programvare eller protetikken. Det er enklere og bedre for deg som behandler og klinikk.

VÅRE MEDARBEIDERE

"Uansett problemstilling og kompleksitet
skal vi løse din utfordring"

KONTAKT OSS

Telefon: 23 33 38 38
POST@TANNLAB.NO

Østensjøveien. 18, 0661 Oslo
Pb. 6048 Etterstad, 0601 Oslo
(Eventuelle bedriftspakker skal sendes til gateadressen)

Lokaler tannlab as bryn oslo

Vår virksomhet

Vår norske virksomhet er lokalisert i nyrenoverte lokaler sentralt på Bryn i Oslo. Vårt laboratorium spesialiserer seg på digital arbeidsflyt, implantater og metall/keramiske løsninger og har egne pasientrom for fargeuttak. Laboratoriet ble etablert i 1984, og i 1997 sertifisert i henhold til ISO 9002 som det første tanntekniske laboratorium i Norden

Vi tilbyr også formidling av tannteknikk via vår samarbeidspartner, Sunrise Dental Laboratory Ltd . Alle produkter som er fremstilt hos Sunrise tilfredsstiller norske kvalitetskrav.

HER FINNER DU OSS

VÅRE VERDIER

Linje-2.png

Kundetilfredshet

Vi fokuserer alltid på at kunden skal bli tilfreds. Vårt mål er at kunden skal lykkes og vi arbeider kontinuerlig med måling av kundetilfredshet.

Kontinuerlig læring

Vi etterstreber alltid å utvikle rett kunnskap og kompetanse. Vi oppmuntrer til intellektuell nysgjerrighet og har et genuint ønske om å utvikle rett atferd i forhold til kundebehovene.

Måloppnåelse

Vi er ambisiøse på kundens og egne vegne. Vi setter oss høye mål og fokuserer alltid på å nå målene.

Respekt og ydmykhet

Vi dyrker mangfoldet og verdsetter at vi som mennesker er forskjellige. Vi er ydmyke over for hverandre og behandler alle med respekt.

KONTAKT OSS

Linje-2.png

Som bestillingsskjema bruker vi OPUS ordreseddel eller Tannlab Connect