Gå til hovedinnhold

Digital arbeidsflyt

Vi hjelper deg med å oppnå en digital arbeidsflyt på klinikken enten du ønsker å starte digitalt, er på jakt etter en ny skanner eller vil tilby pasientene et smil de vil trives med.

digitalt.jpg

DIGITAL ARBEIDSFLYT

Tannlab kan motta digitale avtrykk fra alle intraorale skannere, uavhengig av produsent. Vår behandling av digitale avtrykk gjennomføres iht. den til enhver tid gjeldende lovgivning.

VISSTE DU AT...

62 %

av alle våre avtrykk er digitale

87%

av alle arbeid fremstilles digitalt

100 %

av alle single kroner er digitalt fremstilt*

* en liten andel MK må sjiktes manuelt; 2021

VI KAN TILBY

Fri bruk av skanner med ScanDeal

Er du i ferd med å ta spranget over på en digital løsning tilbyr deg vi deg sammen med Plandent fri bruk av skanner på tannklinikken!
Les mer

SmileDesign

SmileDesign handler i stor grad om å visualisere det ferdige resultatet ovenfor pasienten, rett og slett å kunne se resultatet av behandlingen, før de bestemmer seg. Vi hjelper deg
Les mer

Kom i gang med digitale avtrykk

Det krever omstilling å gå fra konvensjonell til en digital arbeidsgang. Her kan vi sammen med Plandent hjelpe deg fra start til slutt. Se hvordan.
Les mer

LEVERING OG PRISER

Vi kan levere de fleste produktene i prisskjema basert på digitale avtrykk, unntatt kombinasjonsarbeider, dekkprotese og foring/rep. av proteser. Enklere arbeider produseres uten modell. Det kan være single monolittiske kroner, mindre broer, og vi kan også eksempelvis levere stabiliseringskinner modellfritt.

BE OM PRIS ELLER TILBUD

SPØR OSS OM DIGITAL ARBEIDSFLYT

Som bestillingsskjema bruker vi OPUS ordreseddel eller Tannlab Connect